Ukonniemestä löydät vapaa-aikaasi niin rentoa lötköttelyä kuin tiukkaa sporttia. Katso alta juuri sinulle sopivat aktiviteetit!

Retkeily

Ukonniemi tarjoaa useita mahdollisuuksia retkeilijälle ympäri vuoden - patikoiden, pyöräillen, meloen, suppaillen, hiihtäen tai luistellen. Saimaa Geopark-kohde Lammassaari esittelee Saimaan luontoa kauneimmillaan. Merkitty 3,5km luontopolku, laavut, tulipaikat ja Imatran Sataman palvelut tekevät retkelle lähtemisestä helppoa ilman suuria valmisteluja. Talvisin Lammassaaressa voi retkeillä jääpolkua tai Ukonniemi-Rauha luistelurataa käyttäen.

Retkeilemään

M/S Emma

Huvikäyttöön muutettu entinen hinaaja-alus sopii tiloiltaan erinomaisesti pienten ryhmien tilausristeilyille. Aluksessa oma keittiö ja oleskelu-/ruokailutila, sauna, pesuhuone, uimataso, WC sekä aurinkokansi jossa on mukava nautiskella Saimaan järvimaisemista ja aurinkoisista kesäpäivistä.  

M/S Emmalle

M/S Christina

Tasokas 50-paikkainen risteilyalus joka tekee tilaus- ja maisemaristeilyjä lähivesille ja Saimaan saaristoon. M/S Christinalla keula-, perä- ja yläsalongit, aurinkokansi, pieni keittiö ja kahvila sekä WC. Laivalla A-oikeudet.

M/S Christinalle

Saimaa Adventures

Saimaan laadukkaimmat ja monipuolisimmat aktiviteetit tarjoava elämystavaratalo; safarit, seikkailut, välinevuokraus, työhyvinvointi, kokouspalvelut. Sisällä ja ulkona. Kesällä ja talvella. 

Saimaa Adventuresiin

Water-SkiZoo

Saisiko olla nousuvarjoilua, vesihiihtoa, vesilautailua, sukellusta tai muuta vesiaktiviteettia? Water-SkiZoolta löytyvät myös kelluntapuvut ja taksivene.

Water Ski Zoohon

Atreenalin Seikkailupuisto Saimaa

Luontoarvoja kunnioittaen toteutettu seikkailupuisto joka on unohtumaton luontoelämys kaiken ikäisille.

Puistossa yhteensä 5 rataa joita jokainen voi kiertää omien kykyjen ja uskalluksen mukaan, sekä Kids Land perheen pienimmille. Yhteensä puiden väleihin rakennettuja rataosuuksia on 1,5 km kolmen hehtaarin alueella. 

Atreenalin Seikkailupuistoon

Kolme Ankkuria

Imatran Venekerhon ylläpitämä kahvila-ravintola sijaitsee pienvenesatamassa satamatoimiston naapurissa. Tarjolla lounasta, kahvilatuotteita ja pikkupurtavaa päivittäin klo 9-18 ympäri vuoden. Kesäkuukausina rakennuksen alakerrassa veneilijöitä ja matkailijoita palvelee kesäkauppa Ruoripuoti.

Kolmeen Ankkuriin

Ravintola Nuotta

Tasokas ruokaravintola Saimaan rantamaisemissa Imatran matkustajasatamassa. Suora yhteys portaita pitkin Imatran Kylpylältä. Iso, aurinkoinen terassi. Oma savustamo, savukalaa saatavilla kesällä joka päivä.

Ravintola Nuottaan

Imatran Kylpylä

Kylpylän viikko-ohjelmassa on valmiita aktiviteetteja jokaiselle päivälle, esim. vesijumpat, liikuntaryhmät, rentousryhmät, terveystietoiskut sekä ravintoloiden iltaohjelmat. Ohjelmat vaihtelevat vuodenaikojen mukaan. Kylpylän ympäristössä sekä Ukonniemessä on lisäksi mahdollisuudet monenlaiseen omatoimiseen tekemiseen ja puuhaan. 

Imatran kylpylään

Holiday Club Saimaa

Holiday Club Saimaa on täyden palvelun lomakeskus, josta löytyy tekemistä sekä sisältä että ulkoa vuoden ympäri. Sirkusteemainen Cirque de Saimaa -elämyskylpylä on näkemisen arvoinen ja Harmony Spa -hemmotteluhoidot takaavat onnistuneen kylpyläelämyksen. Kylpylähotellissa palvelee myös useampi ravintola, ja hauskaa päivää vietetään koko perheen suosikissa Angry Birds Activity Parkissa. 

Holiday Club Saimaalle