Ukonniemen alueella on yli 4000 petipaikkaa. Nämä vaihtelevat ylellisestä kylpyläsviitistä aina kodikkaaseen omaan mökkiin. Valitse juuri sinulle sopiva paikka latautumiseen.

Hotelli Rento

Pohjois-Euroopan suurin hirsirakennus tarjoaa vierailijoilleen mukavia vaihtoehtoja majoittumiseen 29:ssä huoneessa. Hotelli sopii täydellisesti sekä rentoutumiseen rauhallisessa ilmapiirissä, että myös aktiviteetteja hakeville urheilijoille. Hotelli Rento sijaitsee aivan urheilusuorituspaikkojen äärellä.

Hotelli Rentoon

Imatran Kylpylä

Majoitu mukavasti ja vietä luontolomaa keskellä upeita maisemia, palveluiden ääressä ja luonnon rauhassa. Majoitu valintasi mukaan hotellin promenadi-huoneissa, loma-asunnoissa tai Spa Chalet sviiteissä. Nauti kylpylän rentouttavasta tunnelmasta, kylvyistä ja hoidoista.

Imatran Kylpylään

Holiday Club Saimaa

Holiday Club Saimaa on täyden palvelun lomakeskus, josta löytyy tekemistä sekä sisältä että ulkoa vuoden ympäri. Täällä onnistuu rento, viihtyisä ja toimintatäytteinen loma vaikkapa perheen kesken.

Holiday Club Saimaalle

Saimaa Life

Saimaa Life sijaitsee luonnon keskellä, Ukonniemen sydämessä, Saimaan rannan tuntumassa. Kaikki alueen aktiviteetit, suorituspaikat sekä nähtävyydet sijaitsevat kaikki välittömässä läheisyydessä. Ekologisista materiaaleista rakennetuissa kuudessa kaksikerroksisessa mökissä on 25 erikokoista asuntoa. Asunnoissa on myös terassi tai tilava parveke ja sähkösauna

Saimaa Lifeen

Hostel Ukonlinna

Rantasauna, kahvila beach volley-kentät ja Saimaan hiekkaranta tarjoavat mahtavan ympäristön monenmoiseen tilaisuuteen tai vaan rentoon oleskeluun. 

Ukonlinnaan